13 Nis 2023

İTÜ’de Proje Yönetimi Bahar Dönemi Eğitimi

İTÜ MEM ve PMI Türkiye işbirliğinde proje yönetimi bilgi ve becerilerini geliştirmek isteyenlere yönelik eğitim bahar döneminde de devam ediyor.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi Eğitimde Mükemmeliyet Merkezi (İTÜ MEM) - Project Management Institute (PMI) Türkiye işbirliğiyle düzenlenen, PMI Türkiye gönüllü proje yöneticileri tarafından verilecek olan bahar dönemi eğitimleri 18 Nisan 2023’te başlıyor.

Eğitim, 8 oturum olarak 18 Nisan 2023 – 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Zoom üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilecek. Ücretsiz olan eğitimde katılımcılar proje yönetimi konusunda bilgi ve becerilerini geliştirme imkânı bulacaklar.

Tüm İTÜ’lü öğrencilere ve mezunlara yönelik eğitim

Eğitimin öncelikli hedef kitlesi İTÜ proje takımı ve öğrenci kulübü üyeleri olmakla birlikte, tüm İTÜ öğrencilerine açık olacak. Ayrıca İTÜ mezunları için de kontenjan ayrılacak. Eğitimlere en az yüzde 80 oranında devam sağlayan katılımcılara Certified Associate in Project Management (CAPM) eğitimi katılım belgesi verilecek. Eğitimin tamamına katılan İTÜ öğrencilerinden talep edenlerin diploma eklerine 1 AKTS kredisi, ders planı dışı faaliyet (mikro kredi) kapsamında yansıtılacak.

Sınırlı bir kontenjana sahip eğitime katılmak için öncelikle ön kayıt formunun doldurulması, ardından da katılımcı adaylara gönderilecek katılım teyit formunun doldurulması gerekmekte. Teyit formuna olumlu geri dönüş yapanlar kesin kayıt yaptırmış olacaklar.

Eğitimlerin video kayıtları ayrıca İTÜ MEM YouTube kanalında da paylaşılacak.

PMI Türkiye tarafından eğitimler öncesi bilgilendirme amacıyla 6 Nisan’da gerçekleştirilen Bilgi Günü etkinliğinin kaydına ulaşmak için tıklayınız.

Ön kayıt formuna ulaşmak için tıklayınız.

Eğitim takvimi ve diğer bilgiler için İTÜ MEM web sitesine ulaşmak için tıklayınız.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ