28 Mar 2023

İTÜ’lü öğrencilerin sorun çözüm uygulaması Milu mobil mağazalarda!

İTÜ’lülerin karşılaştığı zorluklara hızlı ve etkili çözümler bulmak amacıyla geliştirilen sosyal medya uygulaması Milu erişime açıldı.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 250. yılında teknolojik/dijital girişimleri desteklemeye devam ediyor. İki öğrencimizin kurucu ortaklığını üstlendiği uygulama Milu okul çapında kullanıma sunuluyor. 

İTÜ’lüler, uygulama sayesinde karşılaştıkları zorlukları birbirleriyle paylaşabiliyor, gelişmeleri takip edebiliyor ve çözüm süreçlerine katkıda bulunabiliyorlar. Milu aynı zamanda kullanıcılarını sosyal sorumluluk projelerinden haberdar ederek onlara bu çalışmalara dahil olma fırsatı da sunuyor.

Milu, İTÜ Çekirdek Ön Kuluçka, BTM Ön Kuluçka, Startup Wise Guys Pre-Accelerator, KUGİM UP 22, Microsoft for Startups Founders Hub, Zemin İstanbul, ÜNLÜ & Co Kadın Girişimciler Akademisi gibi birçok prestijli kurum tarafından desteklenen bir girişimdir.

Kullanıcılarından herhangi bir ücret talep etmeyen uygulamayı kullanabilmek için öncesinde İTÜ maili ile üye olmak gerekiyor.

Milu uygulamasını Google Play Store’dan indirmek için tıklayınız.

Milu uygulamasını App Store’dan indirmek için tıklayınız.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ