13 Ara 2022

İTÜ’de Girişimcilik Zirvesi

İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi, 12-13 Aralık tarihlerinde İTÜ’lüler için girişimcilik alanında yeni fikirlere kapı aralayan İTÜ Girişimcilik Zirvesi’ne sekizinci kez ev sahipliği yaptı.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), dönüşüm yılı olarak ilan ettiği 250. kuruluş yıldönümünde geleceği dönüştürme hedefiyle etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Aktif öğrenmenin ayrılmaz bir parçası olan öğrenci girişimciliği ve yenilikçilik alanında İTÜ’lü öğrencilerin kendilerini geliştirebileceği etkinliklere bir yenisi daha eklendi. İTÜ Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen İTÜ Girişimcilik Zirvesi, 12-13 Aralık günlerinde Ayazağa Yerleşkesi SDKM’de gerçekleşti. Bu yıl sekizincisi yapılan zirve; bilişimden e-spora, bankacılıktan blok zincir teknolojisine çok sayıda farklı sektörden ilham verici girişimcilik örneğini alanında uzman isimlerin konuşmalarıyla öğrencilerle buluşturdu.

“Bırak Tutkun Geleceğin Olsun” mottosuyla düzenlenen İTÜ Girişimcilik Zirvesi, öğrencilerin yoğun bir ilgiyle takip ettiği sunumlar ve atölye çalışmaların yanında stantlarda katılımcılara sunulan yenilikçi girişimcilik örneklerini ve etkileşimli teknolojileri deneyimleme imkânı sağladı.

İTÜ Girişimcilik Zirvesi, global firmalarda inovasyon bakış açısı ve sürdürülebilirlik gündemi, mobil girişimcilik, içerik üreticiliğinden girişimciliğe, dijitalleşen kuşakların finansal teknolojleri, bankacılıkta yeni nesil, e-ticaret gibi çok farklı konularda sunumlara ev sahipliği yaptı. “Girişimcilikte Sürdürülebilir Adımlar” ve “İlham Veren Kadınlar” panellerinde dünyanın günümüz ve gelecekteki dönüşümüne dair önemli konular ele alındı.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ