13 Eki 2022

İTÜ ile Proje Yönetiminde Bilgi ve Becerilerinizi Geliştirme Fırsatı

İTÜ Eğitimde Mükemmeliyet Merkezi (İTÜ MEM) - Project Management Institute (PMI) Türkiye ile birlikte düzenlenen proje yönetimi eğitimleri 19 Ekim 2022’de başlıyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi Eğitimde Mükemmeliyet Merkezi (İTÜ MEM) - Project Management Institute (PMI) Türkiye ile birlikte düzenlenen, PMI Türkiye gönüllü proje yöneticileri tarafından verilecek çevrimiçi eğitim serisi 19 Ekim 2022’de başlıyor.

19 Ekim-28 Aralık 2022 tarihleri arasında toplam on oturumda gerçekleştirilecek olan eğitimlerde, katılımcıların proje yönetimi konusunda bilgi ve becerilerini geliştirmek hedeflenmektedir. Çevik proje, paydaş, maliyet, zaman, iletişim ve risk yönetimi alanlarının yanında proje yönetimine dair birçok konu başlığını içeren eğitimler tüm İTÜ’lülere açık olacaktır. Öncelikli hedef kitlesi proje takımları ve kulüpler olan eğitimler düzenli devam edecek öğrencilerimize Certified Associate Project Management (CAPM) eğitimi katılım belgesi verilecektir.

Ön kayıt bağlantısı için tıklayınız.

Program ve katılım süreci ile ilgili güncel bilgi için İTÜ MEM web sitesini takip ediniz.

www.mukemmeliyet.itu.edu.tr