03 Eki 2022

İTÜ Ödülleri’nde Son Gün 17 Ekim!

Bilimsel ve teknolojik alanlardaki çalışmaları desteklemek ve özendirmek amacıyla düzenlenen ve toplamda 500 bin TL desteğin verileceği “İstanbul Teknik Üniversitesi Ödülleri” için başvuru süresi 17 Ekim’e kadar uzatıldı.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

Ülkemizdeki başarılı bilimsel çalışmaları ödüllendirmek ve araştırmacıları yeni çalışmalar için teşvik etmek amacıyla düzenlenen “İstanbul Teknik Üniversitesi Ödülleri”nde son başvuru tarihi 17 Ekim 2022’ye kadar uzatıldı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Ödülleri’nin kapsamı

“İstanbul Teknik Üniversitesi Ödülleri”; toplumsal katkıyı ön planda tutan, yeni teknolojiler geliştiren, üniversite-sanayi işbirliğini önemseyen, yenilikçi bir bakışla üretilen proje, patent ve ürün odaklı çalışmalarla birlikte bilim dünyasına eğitim ve sosyal alanlarda hizmet etmiş araştırmacıları ödüllendirmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda İTÜ Ödülleri’ne, alanlarında gelişmeye önemli katkıları olan, bilimsel mükemmeliyet ve/veya uygulama odaklı araştırmaları ile ülkemizin Ar-Ge kültürüne katkı sağlayan tüm araştırmacılar başvurabiliyor.

“Sürdürülebilirlik” temalı ödüllerin toplamı 500 bin TL!

Bilim, Genç Akademisyen Başarı, Tematik Alan Araştırma, Hizmet ve Özel Ödüller başta olmak üzere on altı alt kategoride her yıl verilecek olan İTÜ Ödülleri, 2022 yılında “Sürdürülebilirlik” tematik alanında bilimsel ve toplumsal fikirleri ve projeleri ödüllendirecek. İTÜ Ödülleri kapsamında kazanan araştırmacılara toplam 500 bin TL ödül verilecek. 3 temel alanı kapsayan toplam 11 kategoride verilecek İTÜ Ödülleri’ne dair ayrıntılar şöyle:

 

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ