31 Ağu 2022

İTÜ, Projeleriyle TEKNOFEST Karadeniz’de

Bu yıl beşincisi düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 30 Ağustos’da Samsun’da başladı. Birçok farklı alandan toplam 36 projesiyle festivale katılan İTÜ’nün standı büyük ilgi gördü.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi, bu yıl 5. kez gerçekleştirilen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde başarılı projeleri ve dinamik standı ile daha ilk gününde büyük ilgi topladı. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, üniversitemizin de akademik paydaşları arasında yer aldığı festival, “TEKNOFEST Karadeniz” adıyla, 30 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında Samsun Çarşamba Havalimanı’nda başladı.

TEKNOFEST Karadeniz kapsamında çeşitli gösterilerin yanı sıra farklı alanlarda ve temalarda teknoloji yarışmaları gerçekleştirilecek. TEKNOFEST Karadeniz’e katılan İTÜ’lü 36 proje takımımız; insansız hava aracı, nanoteknoloji ve malzeme bilimi, yazılım, havacılık, yapay zekâ, robotik, otonom sistemler, elektrikli araçlar, veri bilimi, elektronik gibi alanlarda mücadele edecek.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ