22 Haz 2022

“İTÜ Ailesinin Parçası Olmak Gurur Verici”

İTÜ Mezun Söyleşileri kapsamında, LCW Satın Alma Direktörü Burak Coşkun ve Orta Anadolu Pazarlama ve Yıkama Müdürü Zennure Danışman ile İTÜ’deki öğrencilik yılları ve başarıları üzerine konuştuk.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İTÜ Mezun Söyleşileri’nin geçtiğimiz haftaki konukları LCW Satın Alma Direktörü ve İTÜ Tekstil Mühendisliği Bölümü 2003 yılı mezunumuz Burak Coşkun ile Orta Anadolu Pazarlama ve Yıkama Müdürü ve Tekstil Mühendisliği Bölümü 2010 yılı mezunumuz Zennure Danışman oldular. Faaliyette bulundukları sektörlere dair değerlendirmelerde bulunan mezunlarımız, İTÜ’lü bir mühendis olarak iş hayatına atılmanın tekstil sektörü açısından avantajına vurgu yaptılar.

Mezunlarımız; İTÜ ailesinin bir parçası olmanın, hem öğrencilik yıllarında hem de mezun olduktan sonra bir ayrıcalık olduğunu belirterek, okul yıllarında edinilen mesleki tecrübenin ve staj programlarında yer almanın önemine değindiler.

2003 yılı mezunumuz Burak Coşkun, “İTÜ’de pragmatik çözümlerin ne kadar kıymetli olduğunu yaptığımız projeler ve deneylerle tecrübe ettik, iş yaşantımız için çok kıymetli olan bu kazanımları öncelikle İTÜ’de edindik. Öğrenci arkadaşlarıma da önlerine çıkan fırsatları iyi değerlendirmelerini, hedeflerini çok iyi belirleyip bunlara göre yol almalarını tavsiye ediyorum,” dedi. 2010 yılı mezunumuz Zennure Danışman ise, İTÜ’lü olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek şunları dile getirdi: “Öğrencilik yıllarımda elde ettiğim staj imkânını, bugünkü kariyerimi oluşturan en önemli fırsat olarak görüyorum. Öğrenci arkadaşlarıma da farklı sektörleri ve alanları tecrübe etmekten, denemekten çekinmemelerini; İTÜ’nün bu anlamda çok geniş imkânlara sahip bir üniversite olduğunu belirtmek isterim.”

“İTÜ’lü olmak”

Mezunumuz Zennure Danışman, İTÜ’deki kültürel çeşitliliğin tüm İTÜ’lüler için çok büyük şans olduğunu vurgularken, aynı zamanda böylesine zengin bir kültür çeşitliliğine dahil olmanın büyük bir gurur olduğunu dile getirdi.

Mezunumuz Burak Coşkun ise, İTÜ’lü olmanın kendisi için ne ifade ettiğini dile getirirken; “Ülkeye hizmet etmiş çok önemli şahsiyetleri yetiştirmiş bir üniversitede, çok önemli markaların yaratıcıları ile aynı sıralarda oturmuş olmak ve böylesine büyük bir ailenin parçası olmak benim için çok kıymetli,” dedi.

Söyleşinin tamamını izlemek için tıklayınız.


 

 

 

 

 

 

 

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ