08 Nis 2022

250. Yıl Voleybol Turnuvamız Başladı

İTÜ 250. Yıl Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen, öğrencilerimizin fakülteleri adına yarıştığı Voleybol Turnuvası 5 Nisan 2022 Salı günü Merkez Spor Salonu’nda başladı.

250. Yıl Etkinlikleri kapsamında birçok faaliyet gerçekleştirilen üniversitemizde, öğrencilerimizin fakülteleri adına yarıştığı Voleybol Turnuvası 5 Nisan 2022 Salı günü saat 11.00’de Merkez Spor Salonu’nda başladı.

Açılış karşılaşması kadınlar kategorisinde Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ile Kimya Metalurji Fakültesi takımları arasında oynandı. Karşılaşmayı Maden Fakültesi takım kaptanı Sude Kapucu yönetti.

Açılış törenine Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özcan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Gönül Dönmez ve akademik personel katıldı. Prof. Dr. Özcan, yaptığı açılış konuşmasında, öğrencilerimizin katılımının yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Müsabaka öncesinde, Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri takım kaptanı Selinay Mert tarafından, Kimya Metalurji takım kaptanı Beste Acar’a çiçek takdim edildi.