01 Nis 2022

Otopark Abonelikleri İle İlgili Önemli Duyuru

Değerli İTÜ Paydaşları,

İTÜ kampüslerinin araç giriş/çıkışları ile ilgili olarak 3M ARGE Müh. Müş. Araş. Geliş. San. Tic. A.Ş. firması ile aboneliği bulunan kullanıcıların iade süreçlerindeki belirsizlik uzadığından dolayı, Rektörlüğümüz kullanıcılarını mağdur etmeme kararı almıştır. Tüm kullanıcılarımız eski abonelikleri süresince İTÜ kampüslerine araç giriş/çıkışlarında sorun yaşamayacaktır.

3M ARGE Müh. Müş. Araş. Geliş. San. Tic. A.Ş. firmasının üniversitemizle olan işbirliği süreci sona ermiş olmasına karşın abonelik ücretlerini hem üniversitemize hem de kullanıcılarına iade etmemiştir. İlgili firma ile hukuki süreç başlatılmıştır.

Herhangi bir aksaklığa sebep olmamak adına tüm bağlı şirket ve kurumlarınızdaki çalışanlarınızı yeni uygulamaya geçiş süreci hakkında bilgilendirmenizi rica ederiz.