25 Mar 2022

İTÜ Oryantiring Takımı Türkiye Şampiyonu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Oryantiring Şampiyonası’nda İTÜ Oryantiring Takımı Türkiye şampiyonu oldu.

23-24 Mart 2022 tarihinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Oryantiring Şampiyonası, sprint yarışıyla tamamlandı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Avşar Kampüsü’nde gerçekleştirilen şampiyonanın ikinci günündeki kısa mesafe yarışlarına 28 üniversiteden toplam 216 sporcu katıldı.

Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden gelen sporcuların iki gün boyunca kıyasıya yarıştığı şampiyonada erkekler kategorisinde İTÜ Oryantiring Takımı Türkiye Şampiyonluğu’nu elde ederken; bireysel dalda erkeklerde Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğünü kazanarak önemli başarılara imza attılar.

İTÜ Oryantiring Erkek Takımı

Ahmet Yasin Temel - Maden Fakültesi (Bireysel dalda Türkiye Birincisi)

Ahmet Berkan Kuzuoğlu - Elektrik Elektronik Fakültesi (Bireysel dalda Türkiye İkincisi)

İbrahim Talha Özdemir - Fen Edebiyat Fakültesi

Oğuz Kağan Taş - Uçak Uzay Fakültesi

Rifat Özgür Özer - Makina Fakültesi

Samet Tuğrul Kuzuoğlu - Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi

Burak Ercanli - Mimarlık Fakültesi

Tüm sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Şampiyona detayları için tıklayınız.