25 Mar 2022

Öğrencimize “Siemens Design Competition”dan Seyirci Ödülü

Siemens Home Appliances Design Award 2022’de öğrencimizin “Pantrum” adlı projesi ödüle değer görüldü.

Siemens Ev Aletleri Almanya tarafından İsveç, İspanya, Türkiye ve Almanya gibi ülkelerden; partner üniversitelerin öğrencileri ve profesyonel tasarımcıların katılımına açık olarak düzenlenen Siemens Home Appliances Design Award 2022’de (Siemens Ev Aletleri Tasarım Ödülü 2022) İTÜ Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencimiz Bigenur Efe’nin geliştirmiş olduğu “Pantrum” isimli projesi 10 finalist projeden biri olarak seçilerek, 15 Mart 2022’de düzenlenen ödül töreninde Audience Award (Seyirci Ödülü) kazanmıştır.

Yarışmada; katılımcılardan günümüzde karşı karşıya olunan sosyal, ekonomik ve çevresel sorunlarla başa çıkabilecek, daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir yaşam vizyonuna hizmet edebilecek ürün, servis, sistem tasarımı önerileri geliştirmeleri beklenmektedir.

Proje detayları için tıklayınız.

Siemens Home Appliances Design Award 2022 hakkında bilgi almak için tıklayınız.