28 Oca 2022

İTÜ ve Başakşehir Belediyesi’nden İşbirliği Protokolü

İTÜ, işbirliği protokollerine bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda, Başakşehir Belediyesi’nde düzenlenecek etkinliklerin koordinasyonuna İTÜ adına Türk Musikisi Devlet Konservatuarı akademik ve bilimsel destek sağlayacak.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi, akademik bilgi ve birikimini kurum ve kuruluşlarla paylaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Başakşehir Belediyesi ile yürütülecek bir işbirliği protokolü imzalandı. 

Protokol, Başakşehir halkının sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunma, İTÜ öncülüğünde sanatsal ve akademik çalışmaları desteklemeyi içeriyor. Protokol kapsamında İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı, Başakşehir Belediyesi ile birlikte belirlenen etkinliklere bilimsel ve akademik olarak destek sağlayacak.

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın İsmail Koyuncu ve Başakşehir Belediyesi Başkanı Sayın Yasin Kartoğlu tarafından imzalanan işbirliği protokolünde, belirlenen takvim çerçevesinde gerçekleştirilecek etkinliklerin yanı sıra, belediye tarafından talep edilen alanlarda çeşitli dersler ve atölye çalışmaları da yapılacak; ayrıca katılımcılara sertifika verilecek.


İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ