11 Kas 2021

İlham Veren Bir Girişimcilik Hikâyesi

İstanbul Teknik Üniversitesi İş Dünyası Söyleşileri kapsamında düzenlenen seminere Trexo Innovasyon Genel Müdürü Serdar Kılıçbay konuk oldu ve ilham veren girişimcilik hikâyesini İTÜ’lülerle paylaştı.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İTÜ İş Dünyası Söyleşileri yeni dönemdeki ilk programına, Trexo Innovasyon Genel Müdürü Serdar Kılıçbay’ın kendi girişimcilik hikâyesiyle başladı. Bugün toplam 60 ülkeye ihracat yapan bir şirket olma yolunda yürürken, hedeflerine ulaşana kadar geçtikleri aşamaları, başarılı bir girişimci olma yolunda yaşadığı süreçleri ve tecrübeleri aktaran Serdar Kılıçbay, genç mühendislere ışık tutacak girişimcilik hikâyesini İTÜ’lülerle paylaştı.

Üretim sevdasıyla bir araya gelen endüstriyel ürün tasarımcısı, makine mühendisi ve yönetmen üç kardeş tarafından kurulan Türk şirketi Trexo’nun CEO’su Serdar Kılıçbay, şirketin üretim ve inovasyon tutkusunu satışa döndürmenin önemine vurgu yaptı. İnovatif prodüksiyon ürünleri üzerine çalışmalar yaptıklarını ve ilk ürünlerinin ortaya çıkmasını sağlayan ekibin Almanya’dan RedDot Tasarım Ödülü’nü aldığını belirtti.

Geleceğin Türk mühendislerinin, Türk tasarımcılarının yaratıcılıklarını ortaya koyarak ürettikleri ürünleri dünya pazarlarına sunabilecekleri bir şirket olma hayalini gerçekleştirmek için büyük bir azim ve tutku ile çalışmaya davet eden Kılıçbay, İTÜ’lü gençlere ilham veren bir sunum yaptı.

Seminerin tamamını izlemek için  tıklayınız.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ