10 Kas 2021

İTÜ Mezunları Derneği Mentorluk Programı Başladı

2021-2022 İTÜ Mezunları Derneği Mentorluk Programı başladı. Program kapsamında her yıl yüzlerce öğrenci hem profesyonel hayatta hem de kişisel gelişim anlamında yol gösteren mezunlar sayesinde kendini geliştirme fırsatı buluyor.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

2021-2022 akademik yılı İTÜ Mezunları Derneği Mentorluk Program Döneminin açılışı 9 Kasım Salı günü çevrimiçi platform üzerinden gerçekleştirildi. Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Ali Deniz ve İTÜ Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tan Kirtiş’in açılış konuşmalarını yaptığı programda mentorlar, mentor danışmanları ve mentileri ile seminerde ilk defa bir araya geldi.

Mentorluk Programı kapsamında gerçekleşen seminerde; teknoloji iletişimcisi Dr. Sertaç Doğanay, “Yeniden Başlamak”, İTÜ Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hatice Köse, “Robotik ve Yapay Zekada Kadın”, İTÜ İşletme Mühendisliği 2020-2021 öğretim yılı birincisi Umutcan Ay, “Lisans Döneminde Mentorluğun Etkisi”, İTÜMD YK Üyesi ve Mentorluk Komitesi Başkanı Erdem Türkkal ve İTÜMD Mentorluk Programı Koordinatörü Fikret Ergüder “İTÜMD Mentorluk Programı” başlıklarında konuşmalar yaptılar

Program, mentorlar, mentor danışmanları ve mentilerin görüşmeleri ile sona erdi.

 

 

 

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ