28 Eyl 2021

18. Çuhadaroğlu Öğrenci Proje Yarışması’nda İTÜ Öğrencileri Ödülleri Topladı

Bu yıl 18.’si düzenlenen Çuhadaroğlu Öğrenci Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu. Temanın “Yeni Yaşam Arayüzleri” olarak belirlendiği yarışmada, İTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı projeler ödüllendirildi.

2021’in Mayıs ayında duyurusu yapılan Çuhadaroğlu Öğrenci Proje Yarışması’nın bu yılki teması “Yeni Yaşam Arayüzleri” olarak belirlendi. Kazanan projeler; İTÜ, MSGSU, TOBB, Dokuz Eylül Üniversitesi’nden katılan akademisyenler, mimarlar, endüstriyel tasarımcılardan oluşan bir jüri heyeti tarafından seçildi.

İTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı projelerden Nursena Çolak birincilik ödülüne; Nazgül Berfin Gölge ikincilik ödülüne; İrem Naz Özgan, Seren Esen, Buket Yürekli, Merve Çayır, Taner Turgut iki adet eşdeğer mansiyona; Serhat Akman, Pelinsu Şahin, Erdem Karaçay ise teşvik ödülüne layık görüldü.

Yarışmada dereceye giren ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Yarışma değerlendirme raporunun yer alacağı kataloğu ve detayları buradan takip edebilirsiniz.