23 Eyl 2021

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimize En İyi Bildiri Ödülü

Üniversitemiz Kimya ve Metalurji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizin çalışması “7th World Congress on Mechanical, Chemical, and Material Engineering” (MCM ‘21) sempozyumunda en iyi bildiri ödülünü aldı.

Üniversitemiz Kimya ve Metalurji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü araştırma görevlisi ve öğretim üyelerimizden Araş. Gör. Sıddıka Mertdinç, Dr. Öğr. Üyesi Umut Savacı (ETÜ), Prof. Dr. M. Lütfi Öveçoğlu ve Doç. Dr. Duygu Ağaoğulları’nın yazarları olduğu “Optimization of CVD Parameters during Synthesis of Fe@C Core Shell Nanoparticles using Fe-Nitrate Based Precursors” başlıklı çalışma, “7th World Congress on Mechanical, Chemical, and Material Engineering” (MCM ‘21) sempozyumunda en iyi bildiri ödülüne değer görüldü.

Akademisyenlerimizi kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.