31 May 2021

Startup Huddle İstanbul Online Etkinlikleriyle İTÜ’de

Startup Huddle İstanbul online etkinlikleriyle İTÜ’de girişimcileri desteklemeye devam ediyor.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

Global Entrepreneurship Network’ün (GEN) uluslararası programı Startup Huddle, Türkiye’de ilk defa İstanbul’da İTÜ GİNOVA tarafından düzenlenmeye başladı. Habitat Derneği’nin sekreteryasını yürüttüğü GEN Türkiye ile güçlerini birleştirerek daha fazla girişimciye katkı sağlamayı hedefliyor.

İTÜ GİNOVA ve GEN Türkiye organizatörlüğünde online olarak düzenlenecek bu dönemin ilk etkinliği 2 Haziran Çarşamba günü 20.00-21.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Startup Huddle İstanbul’un organizatörü İTÜ GİNOVA Ofis Yöneticisi Öğretim Görevlisi Dr. Alper Yurttaş, “İstanbul erken aşama girişimler açısından çok dinamik bir şehir. Startup Huddle, şehir genelindeki startup topluluğunu bir araya getirmek için harika bir fırsat. İstanbul’un Türkiye’deki birçok şehre iyi bir uygulama örneği olacağına inanıyorum. Girişimcilere, bu topluluğun bir parçası olmak, girişimlerinin gelişmesine katkı sağlamak ve ilham almak için etkinlikte yerlerini almalarını öneriyorum,” dedi.

Startup Huddle İstanbul Nedir?

Startup Huddle, 178 farklı ülkede 20 bin partnerle 10 milyon üyeye sahip Global Entrepreneurship Network’ün (GEN) bir parçasıdır. En az iki erken aşama girişimci kendi fikirlerini paylaşma ve startuplarını tanıtma imkânı bulup, katılımcı olan diğer girişimcilerden, mentorlardan ve konuklardan projelerini nasıl geliştirebileceklerine ve ilerletebileceklerine dair geribildirim alır. Her sunum 6 dakika sürer ve her sunum sonrası 20 dakika boyunca soru cevap ve geribildirim zamanı gerçekleşir. Programın amacı yerel girişimcilerin gelişmesi ve girişimcilik ekosisteminin güçlenmesidir. Yerel girişimci topluluğunu güçlendirecek ve topluluğun girişimleri besleyeceği bir ortam organize edilir.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ