08 May 2024

İTÜ’de “Malzeme Günleri”

İTÜ MMMK tarafından düzenlenen “9. Malzeme Günleri”, 7-8 Mayıs 2024 tarihlerinde İTÜ Kimya-Metalurji Fakültesi D-201’de gerçekleştirildi.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Kulübü (İTÜ MMMK) tarafından bu yıl 9. kez düzenlenen Malzeme Günleri, 7-8 Mayıs 2024 tarihleri arasında İTÜ Ayazağa Yerleşkesi, Kimya-Metalurji Fakültesi’nde ziyaretçilerini ağırladı.

Bu yıl, “Karbon Ayak İzi” temasıyla gerçekleştirilen etkinliğin açılışına katılan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Deniz, İTÜ’lü öğrenci kulüpleri tarafından büyük bir özveriyle gerçekleştirilen programların değerli birer düşünce ortamı oluşturduğunu vurguladığı konuşmasında, bu yılın temasını anlamlı bulduğunu ifade ederek, karbon salımının azaltılmasının, dünyanın geleceği ve ekolojik düzenin korunması için önemine dikkat çekti.

İki gün boyunca devam eden etkinlik kapsamında; sektörün önde gelen firmalarından yetkililer, genç mühendislerle buluşarak, sektörel sahada karbon yönetimine dair uygulamalarla ilgili soruları cevapladı. Ayrıca, etkinlik kapsamında; cam, seramik ve demir atölyelerine de yer verildi.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ