26 Nis 2024

Öğrencilerimiz, EELISA Öğrenci Konseyi Toplantısı için Madrid’de

İTÜ EELISA öğrenci temsilcileri, 5-7 Nisan 2024 tarihinde Madrid Politeknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen EELISA Öğrenci Konseyi Toplantısı’na katıldı.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) EELISA öğrenci temsilcileri 5-7 Nisan 2024 tarihinde düzenlenen EELISA Öğrenci Konseyi Toplantısı’na katılarak deneyim ve görüşlerini paylaştı. Madrid Politeknik Üniversitesi’nde (UPM) düzenlenen EELISA Öğrenci Konseyi Toplantısı’na İTÜ’yü temsilen öğrencilerimiz İTÜ EELISA Öğrenci Kulübü Başkanı Aybükenur Şahin ve İTÜ EELISA Öğrenci Temsilcisi Semanur Arpacı katıldı.

Toplantıda EELISA’nın kurumsallaşması ve öğrenci hareketliliği üzerine duruldu. Öğrenci Konseyi’nin dinamik yapısının tartışıldığı toplantıda öğrenci temsilcilerimiz deneyimlerini ve görüşlerini EELISA paydaşlarımızdan öğrencilerle paylaşma imkânı buldu.

EELISA Öğrenci Konseyi Toplantısı, öğrencilerin EELISA Avrupa Üniversitesi modelinin geliştirilmesine katkıda bulunmaları anlamında bir fırsat tanıyor. Öğrenci katkıları dışında, farklı EELISA üniversitelerinden bir araya gelen öğrenciler uluslararası işbirliğini ve öğrenci katılımının etkisini de vurguluyor.

Öğrencilerimiz, EELISA Öğrenci Konseyi Toplantısı’nın devamı olarak 22-24 Mayıs’ta, EELISA ortağımız Friedrich-Alexander Üniversitesi’nde (FAU) gerçekleşecek EELISA Yönetim Kurulu, Yürütme Kurulu, İş Paketi Liderleri ve Öğrenci Temsilcileri toplantılarında İTÜ’yü temsil edecekler.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ