05 Nis 2024

Öğretim Üyelerimiz MEM’de Öğrenme İstasyonu Tasarladı

İTÜ MEM, Akademisyenlere Yönelik Öğrenme İstasyonu Tasarımı Eğitimi’nin 2. oturumunu gerçekleşirdi. Oturumda öğretim üyelerimiz tasarladıkları Öğrenme İstasyonlarını tanıttılar.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İTÜ MEM tarafından düzenlenen Akademisyenlere Yönelik Öğrenme İstasyonu Tasarımı Eğitimi 2. Oturumu ile devam etti. 20 Mart’taki ilk uygulamalı oturumda öğrenen odaklı aktif öğrenme modellerinin üzerinde durulan eğitimin 3 Nisan’daki 2. oturumunda, bu aktif öğrenme modellerinin hayata geçirilmesi hedeflendi. Akademisyenlerimiz kendi alanlarında aktif öğrenme-öğretme yöntemlerine uygun tasarladıkları Öğrenme İstasyonlarını tanıttılar ve yapılan geri bildirimlerle kendi öğrenme istasyonlarını güçlendirmiş oldular.

Eğitimde ayrıca tasarlanan Öğrenme İstasyonları’nın mikro kredi verebilen EELISA toplulukları altında EELISA ortaklarımıza veya İTÜ Seasonal School kapsamında açılabilecek dersler olarak sunulması potansiyeli değerlendirildi.

İTÜ MEM, önümüzdeki haftalarda öğrencilere ve EELISA Avrupa Üniversitesi akademisyenlerine yönelik bir Öğrenme İstasyonu Eğitimi daha gerçekleştirecek.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ