01 Nis 2024

İTÜ’den Bilim ve Teknoloji Söyleşileri

Akademisyenlerimizin bilim ve teknolojiye sağladığı katkıları odağına alan “Bilim ve Teknoloji Söyleşileri” serisi, İTÜ’nün Youtube hesabında izleyiciyle buluşuyor.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin, ülkemizde ve dünyada adından söz ettiren bilimsel başarıları “İTÜ Bilim ve Teknoloji Söyleşileri” ile izleyiciyle buluşuyor. 2024 Küresel Etki Yılı’nda İTÜ’lü öğretim üyelerinin bilim ve teknoloji dünyamıza yaptığı önemli katkılar ekrana taşınıyor. Her çarşamba, resmi Youtube hesabımız üzerinden yeni bir bölümü yayınlanacak olan Bilim ve Teknoloji Söyleşileri, İTÜ’nün geleceği dönüştürme vizyonu kapsamında öğretim üyelerimizin araştırmalarını mercek altına alıyor.

Havacılık, uzay, yapay zekâ, fizik ve kimya gibi çok sayıda disiplinden başarılarıyla dikkat çeken İTÜ’lü akademisyenler; ödüllü projeleri, çalışma alanları ve araştırmaları hakkında ayrıntıları bu söyleşilerde paylaşıyorlar.

İTÜ Bilim ve Teknoloji Söyleşileri, üniversite öğrencilerinin yanı sıra kariyer yolculuğuna henüz başlamamış lise öğrencileri için de yol gösterici bir nitelik taşıyor.

“İTÜ Bilim ve Teknoloji Söyleşileri”nin ilk bölümünü izlemek için tıklayınız.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ