24 Şub 2024

İTÜ'de Kariyer Zirvesi

İTÜ Kariyer ve Staj Merkezi tarafından düzenlenen Kariyer Zirvesi, 19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında sektörün lider firmalarından temsilcilerle mühendislik öğrencilerini buluşturdu.

İTÜ Kariyer ve Staj Merkezi tarafından düzenlenen Kariyer Zirvesi; 19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında mühendis adaylarıyla kurumsal firmaların yetkin temsilcilerini bir araya getirdi. Ayazağa, Taşkışla ve Gümüşsuyu yerleşkelerinde, Merkezi Derslik ve altı farklı fakülte binasında düzenlenen zirveye alanında lider konumdaki 156 firma katıldı.

Katılımcılara kariyer hedeflerinde rehberlik yapmayı amaçlayan 186 standın yer aldığı etkinlik, kurumsal firmaların insan kaynakları yetkilileriyle tanışma, iş başvurusunda aranan kriterleri öğrenme ve katılımcı şirketlerle özgeçmişlerini paylaşarak, iş mülakatlarına katılabilme imkânı sağladı. Atölye çalışmaları, iş ve staj mülakatları, örnek olay çalışmaları ve mülakat simülasyonlarının yer aldığı program, yüzden fazla “Yeteneğe Dokun” etkinliğine ev sahipliği yaptı.