22 Kas 2023

İTÜ’de Geleceğin Mühendisleri Zirvesi

İTÜ Kariyer ve Staj Merkezi tarafından düzenlenen FES’23 etkinliği 21-23 Kasım tarihleri arasında, İTÜ Ayazağa ve Gümüşsuyu yerleşkelerinde geleceğin mühendis adaylarını sektörün öncü isimleriyle buluşturdu.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi Kariyer ve Staj Merkezi tarafından 21-23 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenen “Future Engineers Summit” (FES’23) kapsamında teknoloji ve mühendislik alanında öne çıkan şirketlerin temsilcileri, yöneticileri ve insan kaynakları uzmanları, İTÜ Ayazağa ve Gümüşsuyu yerleşkelerinde mühendis adaylarıyla buluştu.

İTÜ’lü öğrencilere atölye ve örnek olay çalışmaları, iş ve staj mülakatları gibi çeşitli fırsatların sunulduğu etkinlik bünyesinde Ayazağa Yerleşkesi MED-A Derslikleri ve Ömer Korzay Konferans Salonu’nda uzman konukların sürdürülebilirlik, teknolojinin geleceği, yapay zekâ, kariyer planlaması ve iş tecrübesi gibi çeşitli başlıklarda deneyim ve bilgi paylaşımında bulunduğu oturumlara ve ödüllü yarışmalara yer verildi.

Üç gün boyunca süren zirve, mühendislik öğrencilerine sektörel imkânlar hakkında bilgi edinme fırsatı sağlamanın yanında İTÜ’lü genç mühendislerin, alanın uzmanlarıyla aralarında iletişim ağı kurmasına olanak tanıdı.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ