27 Eyl 2022

Ayazağa Yerleşkemizde Yeni Sosyal Alanlar Açıldı

İTÜ Ayazağa Yerleşkemizde yeme-içme ve dinlenme alanlarına yenileri eklendi. Yeni açılan sosyal mekânlar kısa zamanda öğrencilerimizin uğrak yerleri haline geldi.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), öğrencilerin yeme-içme ve dinlenme alanlarını arttırıyor. Geçtiğimiz haftalarda Ayazağa Yerleşkemizde hizmete açılan yurt kantini, Kovan Cafe gibi yemek mekânları, kahve ve dinlenme yerleri gibi sosyal alanlar kısa zamanda ulaştığı doluluk oranıyla dikkat çekti.

Öğrencilerimizin ilgi gösterdiği yeni alanlara değinen Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Koyuncu, öğrencilerimiz için yapılan sosyal mekânlar ve kullanım alanlarının ilerleyen dönemlerde sürekli olarak iyileştirileceğini ve mevcut yerlerin de denetleneceğini belirtti. Prof. Dr. Koyuncu, önümüzdeki dönemlerde açılışı yapılacak olan yeni yurt binaları ile birlikte öğrencilerimizin sosyal faaliyetleri ve proje faaliyetlerini sürdürebilecekleri yeni binaların da kullanıma açılacağını dile getirdi.