21 Mar 2022

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışması İTÜ Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

TÜBİTAK 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışması Proje Değerlendirmeleri 14-17 Mart 2022 tarihlerinde İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ülkemizin bilim ve sanatına katkı sağlayacak her tür faaliyete idaresinde bulunan sahaları açmaya devam ediyor. Bu kapsamda pek çok ulusal/uluslararası kongreye, sempozyuma, zirveye ev sahipliği yapan Süleyman Demirel Kültür Merkezi son olarak TÜBİTAK 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışmasının katılımcılarını ağırladı.

Lise öğrencilerinin jüriye ve meraklılara tanıttıkları projeleri üç gün boyunca ziyaretçi akınına uğradı. Birbirinden ilginç ve araştırmacı projelerin yer aldığı yarışma 17 Mart günü gerçekleştirilen ödül töreni ile noktalandı.

Tüm yarışmacı liseleri kutlar, başarılarının devamını dileriz.