21 Oca 2022

“Startup Huddle İstanbul” 26 Ocak’ta Başlıyor

Yerel girişimcilik ekosisteminin güçlenmesini hedefleyen Startup Huddle İstanbul, online etkinlikleriyle İTÜ’lü girişimcileri desteklemeye devam ediyor.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İTÜ GİNOVA ve GEN Türkiye organizatörlüğünde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen ve Global Entrepreneurship Network’ün (GEN) bir parçası olan “Startup Huddle İstanbul” girişimcileri desteklemeye devam ediyor.

26 Ocak Çarşamba günü 19.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte, iki erken aşama girişim olan Salp ve Searover, hikâyelerini katılımcılarla paylaşacaklar. Bu sayede, girişimciler hem startuplarını tanıtma imkânı bulacak hem de etkinliğe katılacak diğer girişimcilerden, mentorlardan ve konuklardan iş fikirlerini nasıl geliştirebileceklerine dair geribildirim alma fırsatı yakalayacaklar.

Startup Huddle İstanbul’a katılmak isteyen öğrenciler ve girişimci adayları aşağıdaki linkten programa kayıt yaptırabilirler.

Kayıt için tıklayınız.

 

Startup Huddle İstanbul nedir?

Startup Huddle, 178 farklı ülkede 20 bin partnerle 10 milyon üyeye sahip Global Entrepreneurship Network’ün (GEN) bir parçasıdır. En az iki erken aşama girişimci kendi fikirlerini paylaşma ve startuplarını tanıtma imkânı bulup, katılımcı olan diğer girişimcilerden, mentorlardan ve konuklardan projelerini nasıl geliştirebileceklerine ve ilerletebileceklerine dair geribildirim alır. Her sunum 6 dakika sürer ve her sunum sonrası 20 dakika boyunca soru-cevap ve geribildirim süreci gerçekleşir. Programın amacı yerel girişimcilerin gelişmesi ve girişimcilik ekosisteminin güçlenmesidir. Yerel girişimci topluluğunu güçlendirecek ve topluluğun girişimleri besleyeceği bir ortam organize edilir.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ