06 Ara 2021

İTÜ Mimarlık Bölümüne Üçüncü Kez NAAB Akreditasyonu

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü Amerika Birleşik Devletleri, National Architectural Accrediting Board’dan (NAAB) International Certification aldı.

2008 yılında dünyada ABD dışında NAAB’dan uluslararası sertifikasyon alan ilk bölüm olma özelliği taşıyan İTÜ Mimarlık Bölümü, 2015 yılındaki değerlendirmeden de başarıyla geçerek ikinci kez bu dereceyi elde etmişti.

Geçtiğimiz yaz aylarında kapsamlı bir denetim ve değerlendirmeye tabi tutulan Mimarlık Bölümü, süreci bu sefer de başarıyla tamamlayarak üçüncü kez ve 2027 yılına kadar International Certification elde etmeyi başardı.

İTÜ Mimarlık Fakültemizi ve Mimarlık Bölümümüzü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.