10 Kas 2021

İTÜ, GİNOVA Global Girişimcilik Haftasını Üç Etkinlikle Kutluyor

Türkiye’de 2008 yılından bu yana her yıl Kasım ayında dünyayla aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası (GGH), bu yıl 8-14 Kasım tarihleri arasında “tam zamanı” sloganıyla düzenleniyor.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

Global Entrepreneurship Network’ün (GEN) Türkiye ayağı olarak faaliyetlerini gösteren GEN Türkiye ile Habitat Derneği’nin genel koordinasyonunda düzenlenen GGH’de, girişimcilik alanında farkındalığı artırmaya yönelik, Türkiye’nin dört bir yanında yüzlerce etkinlik gerçekleşecek. İTÜ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (İTÜ GİNOVA) olarak, GGH’de üç etkinlikle yer alacak.

GGH etkinlikleri, 11 Kasım Perşembe günü 19.00-20.00 saatleri arasında düzenlenecek Startup Huddle İstanbul ile başlayacak. Yariyo ve Akıllı Mantar adında iki erken aşama girişimin iş fikirlerini anlatıp katılımcılardan geri dönüş alacağı etkinlik, online olarak düzenlenecek. Etkinliğe katılmak için tıklayınız.

GGH kapsamında düzenlenecek bir diğer etkinlik ise 16 Kasım Salı günü 18.45-19.45 saatleri arasında gerçekleştirilecek Salı Söyleşisi ile devam edecek. Söyleşide, ogrenenler.com Kurucusu Selçuk Keser, İTÜ GİNOVA Akademik Direktörü Dr. Zeynep Erden Bayazıt’ın sorularını yanıtlayacak. Söyleşiye katılmak için tıklayınız.

24 Kasım Çarşamba günü 13.00-16.00 saatleri arasında ise Girişimcilik Ekosisteminde Kapsayıcılık Atölyesi düzenlenecek. İTÜ GİNOVA’nın ortakları arasında yer aldığı AB Erasmus + projesi Woman Entrepreneurs in Regional Inclusive Ecosystems (WeRIn) kapsamında düzenlenecek atölyede, kadın girişimciliği alanındaki bölgesel sorunlar ve çözüm önerileri tartışılacak.

İTÜ GİNOVA Müdürü Prof. Dr. Şebnem Burnaz, “Girişimciliğin kalbi bir hafta boyunca GGH etkinliklerinde atacak; biz de her yıl olduğu gibi GGH’de yer alacağız. Etkinliklerimize tüm İTÜ’lüleri davet ediyoruz,” şeklinde konuştu.

Global Girişimcilik Haftası, 8-14 Kasım tarihlerini kapsamakla birlikte, kasım ayının tamamında GGH kapsamında etkinlikler düzenlenebiliyor.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ