08 Mar 2021

Çetin Ceviz Girişim Kampı’nın Başvuruları Başladı

İTÜ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (İTÜ GİNOVA) tarafından bu sene altıncısı düzenlenen Çetin Ceviz Girişim Kampı, girişimci ve yenilikçi fikirlerini ticari bir ürüne dönüştürerek kendi başarı hikâyelerini yazmak isteyen öğrencileri ve yeni mezunları bekliyor.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İTÜ GİNOVA tarafından bu sene altıncısı düzenlenen Çetin Ceviz Girişim Kampı, girişimci ve yenilikçi kişileri bünyesine katmak için ilana çıktı. “Fikrinden Startup Çıkar mı?” temasıyla düzenlenecek kampa 17 Mart 2021 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Bu yıl pandemi nedeniyle online ortamda düzenlenecek kamp, kapılarını tüm üniversite öğrencilerinin yanı sıra son üç yıl içinde üniversiteden mezun olanlara da açıyor. Çetin Ceviz’e kabul edilen takımları, Startup olma yolunda yoğun ama keyifli bir yolculuk bekliyor.

Kamp katılımcıların girişimcilik dünyasına güçlü bir şekilde adım atmalarını sağlayacak. Seçilen takımlar, eğitmenlerle birlikte kampa girecek. Kamp süresince takımlar projelerini ürünleştirmek için yoğun şekilde çalışacak. Kampı ilk sırada tamamlayan ekipler 5 bin TL ödül ve İTÜ Çekirdek Ön Kuluçka aşamasına kabul edilme fırsatı elde edecek.

Çetin Ceviz Nedir?

İTÜ GİNOVA’da temel hedef, zor sorunlara teknolojik girişimlerle çözüm sağlayacak öğrencilere gelişme ortamı sağlamaktır. Zor sorunları çözebilmek için, farklı uzmanlık alanlarından gelen, teknik kapasitesi yüksek takımlara destek olmak ve kaynak sağlamak amaçlanıyor. “Çetin Ceviz”, üniversite öğrencisi (veya yeni mezun) 2-3 kişiden oluşan takımlar kurmayı ve bu takımların saptadıkları/buldukları “çetin ceviz” sorunlarla ilgili pratik çözümler geliştirmeyi hedefler.

 

Çetin Ceviz Girişim Kampı Başvuru Detayları

Son Başvuru Tarihi: 17 Mart 2021 Çarşamba

Ön Eleme Sonuçlarının Duyurulması: 19 Mart 2021 Cuma

Başvurular incelenecek ve mülakata davet edilecek gruplar seçilecektir. Takımlar, başvuru formları üzerinden aşağıdaki kriterlere göre değerlendirilecektir:

- Sorun-çözüm uyumu

- Yenilikçi yaklaşım

- Çözümlerin gerçekleştirilebilme potansiyeli 

 

Çetin Ceviz Girişim Kampı

1. Gün – 21 Mart 2021, Pazar

2. Gün – 24 Mart 2021, Çarşamba

3. Gün – 4 Nisan 2021, Pazar

4. Gün – 7 Nisan 2021, Çarşamba

5. Gün –14 Nisan 2021, Çarşamba 

 

Demo ve Yatırım Günü, ilerleyen tarihlerde belirlenecektir.

 

Hemen başvurmak için tıklayınız.

 

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ