16 Şub 2021

İTÜ Çevrimiçi Tanıtım Günleri Başladı

İTÜ Tanıtım Günleri, bu yıl 15-19 Şubat 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştiriliyor

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi de (İTÜ) tanıtım çalışmalarına başladı. Her yıl 30 binin üzerinde üniversite adayı lise öğrencisini kampüsünde ağırlayan İTÜ, bu yıl yaşanan pandemi koşulları nedeniyle “Tanıtım Günleri”ni çevrimiçi platformlara taşıdı.

İTÜ İletişim Direktörlüğü Tanıtım Ofisi tarafından düzenlenen etkinlikte aday öğrenciler, İTÜ’de tüm programlar, araştırma projeleri, girişimcilik ekosistemi, Erasmus imkânları, sosyal ve sanatsal alanlar, yurt ve burs olanakları hakkındaki sorularına canlı yayınlarda cevap bulabilecekler.

“İlklerin Üniversitesi İTÜ ile Gelecek Sensin”

Zoom platformu üzerinden “İlklerin Üniversitesi İTÜ ile Gelecek Sensin” temasıyla gerçekleşen İTÜ tanıtım günlerinde aday öğrenciler, üniversitenin yurt, burs ve sosyal olanakları hakkında da bilgilendirilecek. Genel fakülte tanıtımlarının ardından adaylar, öğretim üyeleri tarafından verilecek bölüm tanıtım sunumlarını dinleyebilecekler. Ayrıca üniversitenin bilimsel çalışmalarını ve araştırma ortamını yansıtabilmek adına öğretim üyelerinin katılımıyla online olarak çeşitli başlıklarda seminerler de düzenlenecek.

Detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.
İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ