08 Oca 2021

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Koyuncu ile Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Hale Özgün’e Çevre Hizmet Ödülü

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ile üniversitenin Mühendislik Fakültesi tarafından verilen Çevre Hizmet Ödülleri’nin 2019 yılındaki sahibi, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Koyuncu ile Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Hale Özgün oldu.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 23 yıldır düzenlenen çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine hizmet etmiş kişi, kurum ve kuruluşlara verilen ödüller Türkiye ve Antalya ölçeklerinin yanı sıra Bilim Onur, Bilim Hizmet, Bilim Teşvik ve Özel Ödül kategorilerinde sahiplerini buldu.

Türkiye’nin sürdürülebilir ve atık yönetimi yapabilen bir ülke olması adına yapılan çalışmaların ödüllendirildiği Çevre Hizmet Ödülleri’nde, “Bilim Onur Ödülü” kategorisinde Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Koyuncu ödül alırken, “Bilim Hizmet Ödülü” kategorisinde Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Hale Özgün ödüle değer görüldü.

Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizden Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Koyuncu, “Çevre Bilimine Yönelik Gerçekleştirdiği Ulusal ve Uluslararası Ölçekteki Çalışmalar” ile, Doç. Dr. Hale Özgün ise “Çevre Bilimine Yönelik Gerçekleştirdiği Ulusal ve Uluslararası Ölçekteki Çalışmalar” ile ödüle değer görüldü.

Bilim insanlarımız, bu yıl 23’üncü kez verilen ödüllerde Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ile bu üniversitenin Mühendislik Fakültesi Yönetim Kurulu’nun ortak değerlendirilmesi sonucunda bu ödülü almaya hak kazandı.

Bu önemli başarıya imza atarak üniversitemizi gururlandıran rektörümüzü ve öğretim üyemizi İTÜ Ailesi olarak kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ