04 Kas 2020

Öğretim Üyemize TÜBİTAK Teşvik Ödülü

Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Mustafa Evren Erşahin 2020 yılı “TÜBİTAK Teşvik Ödülü”ne layık görüldü.

Üniversitemiz İnşaat Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Evren Erşahin, “Çevre mühendisliği alanında enerji verimli atıksu arıtımı ve dinamik membran teknolojisi konularındaki uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları” nedeniyle 2020 yılı Mühendislik Bilimleri alanında “TÜBİTAK Teşvik Ödülü”ne layık görüldü.

Doç. Dr. Mustafa Evren Erşahin, Atıksu Arıtımında Enerji Verimliliği, Yenilikçi Atıksu Arıtma Prosesleri, Dinamik Membran Teknolojisi, Anaerobik Biyoteknoloji, Anaerobik ve Aerobik Membran Biyoreaktör (MBR) Teknolojisi, Biyolojik Sistemlerin Modellenmesi alanlarında çalışmalarını yürütüyor.

Öğretim üyemizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Doç. Dr. Mustafa Evren Erşahin hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız

TÜBİTAK Ödülleri hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız